*1- Premi CIRIT 1989 de la Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica de la Generalitat de Catalunya, com a coautora del treball: La Tradició Remeiera a l’Anoia, i publicat per Òmnium Cultural. Desembre de 1989.

*2- Seleccionada com a representant de la Universitat de Barcelona per al 48º Curs Internacional d’Arqueologia d’Empúries. Organisme Autònom del Conjunt Monumental d’Empúries/ Diputació de Barcelona. 2-23 de Juliol de 1994.

*3- Beca de Col.laboració per al curs 1994-95 atorgada pel Ministerio de Educación y Ciencia per participar en el projecte d’investigació de la DGICYT: Prosopografía Cristiana Hispana del Bajo Imperio Romano (PFECS95-0001/PFECS96-0002) sota la direcció del Dr. Josep Vilella, professor titular del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona.

*4- Beca de Formació d’Investigadors. Programa Propi Universitat de Barcelona (1996-1999), beca amb la qual em vaig incorporar, en qualitat d’investigadora, als projectes d’investigació del GRAT y la DGICYT: Las cartas enviadas o recibidas en Hispania durante la Antigüedad Tardía (PFECS95-0001) i Prosopografía Cristiana Hispana del Bajo Imperio Romano (PFECS96-0002), dirigits pel Dr. Josep Vilella.

*5- 1er Premi fotogràfic del concurs Arqueologia i Societat, convocat per la Societat Catalana d’Arqueologia dins dels actes commemoratius del seu XXè aniversari, amb la sèrie fotogràfica: Prohibit el pas a tota persona aliena a l’obra. Octubre de 2003.


  1. Com novell, sempre estic buscant en línia per als articles que em pot ajudar. Gràcies Wow! Gràcies! Sempre vaig voler escriure al meu lloc alguna cosa així. Puc prendre part del teu post al meu blog?
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %sA %d bloguers els agrada això: