*1- Presentació de la revista d’arqueologia ESTRAT n. 3, Igualada. Setembre 1991.

*2- Presentació de la revista d’arqueologia ESTRAT n. 5, Igualada. Novembre 1992.

*3- Ponent a la Taula Rodona Sobre Carreres Universitàries, organitzada pel Col•legi Abat Oliba (Igualada) amb la conferència “Els estudis d’Història”, Febrer 1993.

*4- Conferenciant en els circuits culturals “Òdena Pam a Pam III”, organitzats per l’Ajuntament d’Òdena, amb la presentació de la Vil.la Romana de l’Espelt, Maig 1993.

*5- Impartició d’un “Cicle de conferències sobre Història de Catalunya” dins el marc de la festivitat de l’11 de setembre. Manresa, Igualada, Capellades, Masquefa, Santa Margarida de Montbui. Encàrrec del Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya. Agost-setembre de 1997.

*6- Impartició de la conferència “Primers indicis de la cristianització al Baix Llobregat a través de les evidències arqueològiques (Antiguitat Tardana 313-711)”, convidada pel Col•lectiu Esparreguerí de Recerques, Esparreguera, maig 1999.

*7- Impartició de la conferència “Excavacions a l’ermita de Sant Pere Sacama (Olesa de Montserrat, Barcelona). Resultats de la campanya de 1999”, convidada per l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, desembre de 1999.

*8- Impartició de la conferència “L’Antiguitat Tardana i l’Alta Edat Mitjana”, dins el cicle de conferències Tastets d’Història, convidada pel Centre Cívic de Fàtima (Igualada), juliol de 2001.

*9- Impartició de la conferència “La cristianització preislàmica al Baix Llobregat”, dins el cicle de conferències Converses a Can Torrents. Gestió i evolució urbana del Barri Antic de Sant Boi de Llobregat, convidada per l’Ajuntament de Sant Boi, abril de 2002.

*10- Impartició de la conferència “El fenomen eremític antic a la Península Ibèrica”, dins l’assignatura Textos escrits i arqueologia, convidada pel Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia, Universitat de Barcelona, maig de 2002.

*11- Impartició de la conferència “La problemàtica de l’eremitisme antic a la Península Ibèrica: comparació amb el cas de la Capadòcia (Turquia) ”, dins l’assignatura Textos escrits i arqueologia, convidada pel Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia, Universitat de Barcelona, desembre de 2002.

*12- Impartició de la conferència “Igualada abans d’Aqualata. Cercant els orígens en el subsòl i a l’entorn de l’església de Santa Maria”, convidada per l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de la Comarca de l’Anoia (AUGA), adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya. Igualada, març de 2003.

*13- Impartició de la conferència “Recerca arqueològica al monestir de Lavaix: un projecte de futur”, per encàrrec de l’Ajuntament del Pont de Suert, abril de 2003.

*14- Impartició de la conferència “Eremites i eremitoris a la Península Ibèrica”, dins l’assignatura Textos escrits i arqueologia, convidada pel Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia, Universitat de Barcelona, maig de 2004.

*15- Impartició de la conferència “Eremites i eremitoris a la Península Ibèrica”, dins l’assignatura Textos escrits i arqueologia, convidada pel Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia, Universitat de Barcelona, desembre de 2004.

*16- Impartició de la conferència “L’assentament ibèric d’Abrera”, dins el cicle Reflexions07. Un Tast d’Història, per encàrrec de l’Ajuntament d’Abrera, febrer de 2007.

*17- Ponent a la I Jornada d’Orientació Professional: la inserció laboral des de cada ensenyament, organitzada per la facultat de Geografia i Història de la UB, amb la conferència “La sortida empresarial des de l’Arqueologia”, Maig de 2007.

*18- Impartició de la conferència “Les excavacions arqueològiques”, dins el cicle Vilanova del Camí ahir i avui, per encàrrec de l’IES Pla de les Moreres, febrer de 2008.

*19- Ponent a la II Jornada d’Orientació Professional: la inserció laboral des de cada ensenyament, organitzada per la facultat de Geografia i Història de la UB, amb la conferència “La sortida empresarial des de l’Arqueologia”, Maig de 2008.

*20- Impartició de la conferència Història de l’evolució urbana d’Abrera, dins el procés participatiu del Pla d’Ordenació Municipal d’Abrera. Encàrrec de l’Ajuntament d’Abrera, novembre de 2008.
  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %sA %d bloguers els agrada això: