PARTICIPACIÓ COM A COMUNICANT

*Presentació d’una comunicació a Hispània i Roma. D’August a Carlemany. Congrés d’homenatge al Dr. Pere de Palol. Institut d’Estudis Gironins. Novembre 1995.

*Participació, com a investigadora del Grup de Recerques en Antiguitat Tardana de la UB, en els Seminarios franco-españoles de Prosopografía Cristiana del Bajo Imperio, celebrats a:
-Barcelona (Universitat de Barcelona, març de 1996)
-Paris (Universitat de la Sorbona, juny de 1996)
-Paris (Universitat de la Sorbona, novembre de 1996)
-Barcelona (Universitat de Barcelona, desembre de 2000
-Barcelona (Universitat de Barcelona, Octubre de 2001)
com a investigadora dels projectes d’investigació referenciats en aquest perfil professional.

*Presentació d’una comunicació a Santos, obispos y reliquias. III Encuentro Internacional Hispania en la Antigüedad Tardía. Universidad de Alcalá de Henares. Octubre 1998.

*Presentació d’una comunicació al I Congrés d’arqueologia medieval i moderna a Catalunya. Associació Catalana per a la Recerca en Arqueologia Medieval-Ajuntament d’Igualada. Novembre 1998.

*Presentació d’una comunicació al Congrés 2000 anys d’Història de Girona. Institut d’Estudis Gironins. Desembre 2000.

*Presentació de quatre comunicacions a les Jornades d’Arqueologia 2001. Intervencions arqueològiques i paleontològiques a les comarques de Barcelona (1996-2001), Generalitat de Catalunya, Barcelona 2002.

*Presentació de quatre comunicacions al II Congrés d’Arqueologia Medieval i Moderna a Catalunya. Associació Catalana per a la Recerca en Arqueologia Medieval. Sant Cugat del Vallès. Abril 2002.

*Presentació de dues comunicacions a les Jornades d’Arqueologia 2003. Intervencions arqueològiques i paleontològiques a les comarques de Barcelona (2002-2003), Sant Boi de Llobregat. Octubre 2003.

*Presentació de tres comunicacions a les II Jornades d’Arqueologia del Baix Llobregat. Museu de Sant Boi de Llobregat/Generalitat de Catalunya. Sant Boi de Llobregat. Octubre 2003.

*Presentació d’una comunicació a les IV Jornadas Españolas de Patrimonio Industrial. Protección y revalorización del patrimonio industrial. Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya. Terrassa. Octubre de 2004.

PARTICIPACIÓ COM A PONENT

*Convidada amb ponència a la Tribuna d’Arqueologia 2000-2001. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Desembre 2000.

*Convidada amb ponència al I Congreso sobre monacato rupestre, (Arnedo, La Rioja) en nom i representació de la Universitat de Barcelona. Universidad de Murcia. Abril 2001

*Convidada amb ponència al II Simposio de Arqueología de Mérida. Cerámicas tardorromanas y altomedievales en la Península Ibérica: ruptura y continuidad, (Mérida). CSIC. Novembre 2001.

*Convidada al II Congrés de Patrimoni i Arqueologia del Baix Llobregat (Sant Boi de Llobregat) com a ponent d’Antiguitat Tardana. Museu de Sant Boi de Llobregat/Generalitat de Catalunya. Octubre de 2003.

*Convidada amb dues ponències a la Tribuna d’Arqueologia 2003-2004 (Barcelona). Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Gener i març de 2004.

*Convidada amb ponència a la Taula Rodona Esglésies rurals a Catalunya entre l’Antiguitat i l’Edat Mitjana (Esparreguera-Montserrat). Universitat de Barcelona/Centre Esparraguerí de Recerques. Octubre 2007.

*Convidada amb ponència al Simposi Les vil·les romanes a la Tarraconense. Implantació, evolució i transformació (Lleida). Institut d’Estudis Ilerdencs. Novembre 2007.
  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %sA %d bloguers els agrada això: