*Estada científica a Roma durant 16 dies de setembre de 1996, gràcies a la concessió d’una borsa de viatge per part de la Universitat de Barcelona. Motiu: recerca bibliogràfica per a la meva tesi doctoral.
Institució acollidora: Escuela Española de Historia y Arqueología en Roma (CSIC).

*Estada científica a París durant 16 dies de novembre de 1996, gràcies a la concessió d’una borsa de viatge per part de la Universitat de Barcelona. Motiu: recerca bibliogràfica per a la meva tesi doctoral.
Institució acollidora: CNRS.

*Estada a Roma, durant 16 dies de novembre de 1997 gràcies a la concessió d’una borsa de viatge per part de la Universitat de Barcelona. Motiu: recerca bibliogràfica per a la meva tesi doctoral. Institució acollidora: Escuela Española de Historia y Arqueología en Roma (CSIC).

*Estada científica a Roma durant 16 dies d’octubre de 1998, gràcies a la concessió d’una borsa de viatge per part de la Universitat de Barcelona. Motiu: recerca bibliogràfica per a la meva tesi doctoral.
Institució acollidora: Escuela Española de Historia y Arqueología en Roma (CSIC).

*Estada científica a París durant 16 dies de novembre de 1998, gràcies a la concessió d’una borsa de viatge per part de la Universitat de Barcelona. Motiu: recerca bibliogràfica per a la meva tesi doctoral.
Institució acollidora: CNRS.

*Estada científica a Roma durant 16 dies d’octubre de 1999, gràcies a la concessió d’una borsa de viatge per part de la Universitat de Barcelona. Motiu: recerca bibliogràfica per a la meva tesi doctoral.
Institució acollidora: Escuela Española de Historia y Arqueología en Roma (CSIC).

*Estada científica a París durant 16 dies de novembre de 1999, gràcies a la concessió d’una borsa de viatge per part de la Universitat de Barcelona. Motiu: recerca bibliogràfica per a la meva tesi doctoral.
Institució acollidora: CNRS
  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %sA %d bloguers els agrada això: