*Membre de la secretaria del curs El Imperio Romano en época de Teodosio, impartit pel professor García Moreno. Universidad de Alcalá de Henares/Universitat de Barcelona, 1995.

*Membre de la secretaria del curs Prosopografia Cristiana de l’Antiguitat Tardana. CIRIT/Universitat de Barcelona. 1994.

*Comissària i co-redactora del guió de l’exposició Arqueologia Medieval a l’Anoia, realitzada el 1998 per encàrrec de l’ajuntament de La Pobla de Claramunt. Actualment és exposició permanent al castell de la Pobla de Claramunt (Anoia).

*Membre de la comissió organitzadora del I Congrés d’Arqueologia Medieval i Moderna a Catalunya. ACRAM-Ajuntament d’Igualada. Novembre 1998.

*Membre de la comissió organitzadora del II Congrés d’Arqueologia Medieval i Moderna a Catalunya, celebrat a Sant Cugat l’abril del 2002.

*Comissària i redactora del guió de l’exposició Fa 500 anys…passejant pel camí de ronda d’Igualada, realitzada el 2004 per encàrrec de l’Ajuntament d’Igualada.

*Membre de la comissió organitzadora del I Congrés d’Analítiques aplicades a l’Arqueologia, celebrat a Igualada el 2005.

*Guió, redacció de textos i coordinació de l’exposició Història de l’evolució urbana d’Abrera, realitzada el 2008 per encàrrec de l’alcaldia de l’Ajuntament d’Abrera.

*Responsable de la Secretaria Tècnica del Congres Internacional Datant l’art rupestre: l’Arc Mediterrani Peninsular entre l’absolut i el relatiu/Datando el arte rupestre: el Arco Mediterráneo Peninsular entre lo absoluto y lo relativo/Dating rupestrian art: the Mediterranean Peninsular Arc between absolute and relative, que se celebrarà a Barcelona els dies 17, 18 i 19 de juny de 2009. Encàrrec del Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Generalitat de Catalunya.
  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %sA %d bloguers els agrada això: